Vil du gerne behandle miljøet bedre, men føler du, at det er svært at komme i gang? Så kan du her få gode råd og tips til, hvordan du foretager små ændringer i din hverdag, som gør en kæmpe forskel for miljøet.

FÅ EN GREEN MOBILITY RABATKODE HER

jegkørergreenmobility718

Kødfrie dage gør en kæmpe forskel

Noget andet, der også gør en stor forskel for miljøet, er at minimere dit forbrug af kød. Især oksekød, fordi det er noget, der tager hårdt på miljøet at producere. Det kan godt være, at du tænker, at du ikke har lyst til at undvære oksekød helt, og det er bare helt fair. Dog har du mulighed for at skære ned på dit forbrug og måske kun spise oksekød en eller to gange om måneden.

Hvis dig og din familie kan holde en til to kødfrie dage om ugen, vil det gøre en kæmpe forskel. Det handler virkelig om at finde på nogle sjove og lækre opskrifter, og så kan I slet ikke mærke, at I ikke får noget kød. I kan bruge vegansk kød, helt uden at bemærke at I har skiftet kødet ud, så prøv det af og gør en forskel.

FÅ EN GREEN MOBILITY ELBILER COUPON HER

jegkørergreenmobility718

Samkørsel er den nye trend og godt for miljøet

Samkørsel er det nye sort, og det er blevet mere og mere populært i de seneste år. Det gør nemlig en kæmpe forskel, hvis du har mulighed for at køre sammen med nogen, i stedet for at køre en person i hver bil hele vejen. Det er virkelig ikke særlig godt for miljøet.

Dog kan du også gøre en kæmpe forskel ved at køre i elbil, og sådan en kan du leje hos Green Mobility, alt efter hvor lang tid du skal bruge den. Det er super smart, og det er godt for miljøet. Det ville være endnu bedre, hvis du kunne køre sammen med andre i elbilen også, for at gøre en endnu større forskel.

Det kan godt være, at du ikke altid har mulighed for at køre sammen med andre, eller at du ikke har mulighed for at sælge din dieselbil, fordi du har brug for den hver dag. Så er det vigtigt, at du gør en forskel, der hvor du kan. Ingen er perfekte, og ingen kan være perfekte. Men hvis du blot kan skære ned på din kørsel en gang i mellem, vil det også gøre en forskel.

FÅ FÅT I ET ELBILER OG BEGYNDE DIN TUR MED TIL GREEN MOBILITY HER:

jegkørergreenmobility718

BRUG DIN COUPON TIL GREEN MOBILITY HER

jegkørergreenmobility718

Sådan Tilmelder du dig GREEN MOBILITY og får rabat

  1. Det er ret let at bruge koden. Du skal bare download appen Green Mobility til din mobil.
  2. Oprette en bruger til dig selv, hvorefter du uploade et billede af dit kørekort.
  3. Upload derefter en selfie og Indtast dit personlige oplysninger.
  4. Tilføj dine betalingsoplysninger og indtaste du rabatkode “jegkørergreenmobility718” for gratis køretid.

Del din unikke kode med andre mennesker og bede dem om at bruge din kode.
Deling betyder, at andre kan få 30 gratis minutter kørselstid, mens du får 15 minutters kørsel for hver ny bruger.

FÅ GREEN MOBILITY PROMO KODEN HER

jegkørergreenmobility718

5/51 rating