Hører du ikke andet i fjernsynet og i radioen end hvordan vi skal være bedre til at passe på miljøet? Og vil du rent faktisk gerne sætte færre fodspor på miljøet? Så kan du her læse, hvordan du kan starte med at gøre en forskel allerede i dag.

FÅ GRATIS RABATKODE HER

kupon kommer snart

Mindsk dit forbrug af tøj og gør en kæmpe forskel

Forbrug af tøj og fast fashion har været et stort problem i mange år, men det er svært at få folk til at stoppe med at købe billigt tøj. Dog har du mulighed for at tage et aktivt valg om at mindske dit forbrug af tøj, og kun købe det tøj, du har brug for, og som du ved, du vil kunne bruge i mange år ud i fremtiden. Du kan faktisk spare en del penge ved at stoppe med at købe billigt tøj hele tiden, fordi det ender hurtigt ud i, at du har brugt en del penge, selvom det ikke føles sådan.

Så du kan begynde med kun at købe kvalitetstøj, eller du kan starte med at købe genbrugstøj, for på den måde bliver der ikke sat nyt tøj i produktion, og miljøet bliver ikke belastet på grund af dit forbrug af tøj. Det gør en kæmpe forskel, og det er vigtigt, at alle begynder at tænke på dette allerede i dag.

FÅ EN RABATKODE TIL DRIVENOW ELBILER HER

kupon kommer snart

Drop dieselbilen og start elbilen i stedet

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er godt for miljøet at køre i en bil, der kører på diesel eller benzin. Derfor har du mulighed for at køre elbil, som faktisk er meget bedre for miljøet. Hvis du ikke selv har mulighed for at gå ud og investere i en elbil, har du måske mulighed for at leje en. Du kan leje en i en dag, eller i længere perioder, alt efter hvor længe du har brug for en bil.

Hos Drive Now kan du leje en elbil i så lang tid, du har brug for den. Det er super smart, og du skal ikke tænke på, at du skader miljøet, mens du kører. Det er nemt og simpelt, og du skal ikke ud og investere nogle penge, fordi du kun betaler for den tid, du skal bruge bilen. Du kan leje den i en dag en gang i mellem, hvis du akut har brug for en bil til at transportere dig selv.

FÅ EN DRIVENOW RABATKODE HER

kupon kommer snart

Spar Penge med DRIVENOW Promo Koden – Følg du instruktioner her

  1. For at bruge rabatkoden
    skal download appen DriveNow.
  2. Tilmelde med din telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger, og nummeret på dit kørekort.
  3. Uploade hereefter et billede af dit kørekort og dig selv.
  4. Indtaste vores rabatkode for gratis elbiler køresel.

Du vil finde du tættest elbiler til dig med DriveNow appen. Ved at klikke “Reserve” kan du køre dig i 20 gratis minutter.

FÅ DIN PROMO CODE HER

kupon kommer snart

5/51 rating